Inventive Mobile Technology

NANO KID VINNER SONY ERICSSON GAME DEVELOPERS CHALLENGE 2004
Nano Kid, ett actionfyllt mobilt plattformsspel utvecklat av Daytona, Inventive och Kongotec för Pocket Panic, har i stenhård konkurrens lyckats segra över sina medtävlande runt om i världen!

Juryns motivation löd: “Det här plattformsspelet är ögongodis med vacker grafik och storartad personlighet. Det är roligt att spela, ger en fullständig upplevelse och är lämpligt för alla målgrupper.”

Denna utmärkelse bekräftar Inventive Mobile Technologys ledande position inom mobil utveckling.
INVENTIVE GöR MOBILTELEFONSPEL
Genom ett samarbete med Daytona och Kongotec kan Inventive presentera sin första produkt inom kategorin mobila spel. Spelet Ghostblade, ett avancerat plattformsspel, är utvecklat i Java (J2ME, MIDP) på uppdrag av Club Nokia och fungerar i Nokias mobiltelefoner med Java-stöd samt på webben. "Vi är stolta att ännu en gång kunna överträffa samtliga konkurrenter. Att de den här gången heter Sega och Sony är extra kul", säger Inventives Niklas Collin. Inventive står bakom all utveckling och projektledning i projektet.
INVENTIVE UTVECKLAR SMS-SYSTEM åT NOKIA
Inventive har utvecklat ett system för massutskick av SMS avsett för större marknadsföringskampanjer. Systemet är dimensionerat för att klara utskick om hundratusentals SMS och kommer att sköta Nokias utskick till kunder i Danmark, Norge och Sverige.
VI ÄR PÅ VÄG in i en ny era. Mobilitet har blivit en ledstjärna för affärer såväl som för teknologi, och framställs som lika revolutionerande för våra beteenden som Internet. Enorma summor skulle kunna sparas om vi alltid vore online via våra mobiltelefoner.

Vi är bara i början av denna revolution och tekniken utvecklas i en rasande fart. Inventive Mobile Technology behärskar till fullo dessa ständigt förändrade teknologier - så att du slipper göra det.

Mer information hittar du på engelska »


SvenskaEnglish
  Hem

Kontakt


 
Pocket Panic! - The best mobile games in the world!
HomeContactTerms Copyright 1998-2004 Inventive Mobile Technology

Behöver du webbstrategi? Gå till Daytona.